КОСТУРИ ПРИШЪЛЦИ / Риболов на ОГРОМНИ БАСОВЕ / HUGE LARGEMOUTH BASS

Spread the loveРиболов на огромни американски ПРИШЪЛЦИ (костури) Денят на големите басове с Аделин уловихме рекордни за…

source